Treceți la conținutul principal

Nicusoare, nu ma mai stresa ca nu-ti donez nimic!!!


Pe oriunde te plimbi pe net, unde vrei si unde NU vrei, pe unde te astepti si pe unde NU te astepti, se iteste Nicusor Dan sa-ti ceara bani.  

Mai sunt cateva zile pana la finalul campaniei si netul e inca plin de Nicusor Dan care cere bani. Vrea donatii. 
Bre Nicule, pe site-uri romanesti mai treaca-mearga, dar ce naiba cauti sa-mi sari in ochi si pe site-urile straine, mai ales pe asta care e FOARTE PARCIMONIOS cu reclama. Ce ai cu mine bre? De ce sa te platesc eu pe tine? 

Mai Nicule. ce cauti tu in campania asta? Tu esti in campanie electorala sau in campanie de strangere de fonduri? Cred ca mai degraba esti dupa bani ca program nu prea ai si nici reclama la el nu-ti faci. M-ai omorat cu reclamele de cersit dar n-am vazut nici macar o singura reclama unde ma indemni sa-ti citesc programul. Nu ca as avea ce citi, dar macar asa de sanchi sa sa para ca esti si tu un pic interesat de aspectele ELECTORALE ale campaniei si nu doar de cele PECUNIARE. 

Bre, Nicule, deschid site-ul ala al tau si intai imi ceri bani. Trebuie sa ma chnui sa-ti gasesc flinticul ala de program impartit ca naiba in trei sectiuni mari si late ca sa te poti repeta plus o introducere de aceeleasi dimensiuni ca si cuprinsul. 

Sa stii ca ti-am citit programul ca am vrut sa vad cat de "de dreapta" esti, N-am gasit nimic "de dreapta" in el, dar ABSOLUT NIMIC. Am gasit masuri DE STANGA din alea populiste, pomeni sociale si altele asemenea. 

In schimb am gasit multe, dar foarte multe puncte puse acolo special ca sa-ti "fericesti" sponsorii. 

De ce vrei Nicule sistem nou de management de trafic? De ce nu-l repari pe asta existent? Asa ca sa-i "atragi" pe sponsori? Vad ca le promiti si sedii in buricul targului. De aia n-ai zis nimic de piste de biciclete, Nicule, si de zone pietonale? N-ai gasit sponsori destul de grasi care sa fie interesati si de asta? 

Apropo de managementul traficului, ala nou pe care-l propui tu, Vad ca ai pus prioritate pe transportul in comun de suprafata. Daca Sponsorii aia ai tai nu te-au invatat ca transportul public se pune pe "low priority" (proritate de gradul 2) si ca sistemele de genul asta sunt facute ca sa pui vehiculele de urgenta pe "high priority" (prioritate de gradul 1), nu te mai amesteca cu ei Nicule ca sunt niste fraieri si habar nu au cu ce "se papa" astfel de sitseme. Spun si ei din auzite nu din "incercate". Stii de ce se face asa Nicule? Pentru ca viata oamenilor e mai importanta si conteaza mai mult ca pompierii si salvarea si politia sa ajunga cat mai repede la locul incidentului (de "minutele de platina" ai auzit, bre Nicule? tu sau sponsorii tai?)  decat decat pasagerii care pe unde au de ajuns. 

Dar, desigur, oameni in pericol vor fi totdeauna mai putini decat pasageri. Iar pe tine te inteereseaza sa furi cat mai multe voturi din dreapta, ca doar de aia te-ai si inscris in cursa si de aia te si pretini de dreapta. Asa te-a pus Firea si PSD. 

Si ce te-oi fi gandit tu. Daca tot te-ai bagat in chestia asta, de ce sa nu faci si tu un pesches acolo ca de castigat stii sigur ca nu vei castiga primaria. De aia ai inebunit netul cu reclame de cerut bani, chiar si la sfarsitul campaniei, Nicule? Ca sa mai faci un ban "cinstit" pe langa ce-ai incasat pana acuma? 

Ma uit la tine si la ce faci si nu ma mai mira de ce "provincia" are boala pe "Miticii de Capitala". De aia Nicule, din cauza unora ca tine!!!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Interesul SUA este sa ramana in Acordul de la Paris

"Iar am avut dreptate" Comunitatea internationala incearca, pana in ultima clipa sa-l convinga pe Trump ca interesele americane sunt cel mai bine servite daca SUA ramane parte a Acordului de Mediu de la Paris Dupa ce Merkel s-a intalnit cu liderul indian care a declarat ca ramane atasat Acordului de la Paris si ca UE este noul lider mondial si dupa ce Donald Tusk a avut un summit cu chinezii care au declarat acelasi lucru, prededintele Comisiei Europene face un ultim apel catre Donald Trump. Juncker tocmai a declarat: "Sunt un suporter al transatlantismului, dar, daca in orele sau zilele urmatoare, presedintele american declara ca se va retrage din acordul de mediu, este de datoria Europei sa spuna ca 'nu merge asa'! NU este vorba doar de viitorul europenilor, inainte de toate, este vorba de viitorul oamenilor de pretutindeni. 83 de tari risca sa dispara de pe harta din cauza ridicarii nivelului apelor daca nu incepem sa ne ocupam de problema ACUM si sa in

Bucuresteni, sa va traiasca viceprimarul!!!

Nu.. nu a dat damblaua in mine si nici n-am luat virusi de pe net. Acesta este un instantaneu cu viitorul vice-primar al capitalei.. Da.. ati citit bine.. viceprimalul Bucurestiului, capitala Romaniei, Europa, Terra anul de gratie 2016!!! Propunerea apartine, evident, lui TARICEANU. Domnul din imagine este finul sau si Calin Popescu Tariceanu negociaza intens pentru a-i asigura un post de viceprimar.  Domnul suprins in posturi atat de inocente in aceasta imagine se numeste Tudy Ionescu.  Ce-l recomanda pentru a conduce destinele capitalei alaturi de celebra, nemaipomenita, educata, detinatarea a milioane de doctorate si mult-experimentata in administratie publica - doamna Gabriela Firea? Vaii see poateeeee???? Cum nu-l stiti pe Tudy???? Incultilor!!!!  Domnul  e celebru si cu un CV de-a dreptul impresionant, a fost amantul Oanei Zavoranu pe cand aceasta era casatorita cu Pepe. Dealtfel imaginea dragalasa de mai sus este parte dintr-un filmulet trimis de vi

REPUBLICA MOLDOVA - o durere de cap de care nu aveam nevoie

E haos peste Prut dar nu e neapărat surprinzător Scurta Istorie si personaje principale: - PLAHOTNIUC este un oligarh dubios cu multiple cetățenii (inclusiv romana si rusa) pe nume diferite (actele românești sunt pe numele Vlad Ulinici). NU are numai multiple cetățenii are și multiple legături dubioase cu Rusia și cu o mulțime de actuali și foști dictatori din fostul spațiu sovietic. Pare o creație a Moscovei scăpata de sub control sau o diva care-și negociază dur alocația de la "sugar-daddy". In Romania, Plahotniuc este legat de PETROM (Dinu Patriciu) și de PSD care îl susține și pe care îl susține (posibil sa aibă și alte legături dar nu le-am găsit) In Moldova, Plahotniuc (cam ca Dragnea în Romania) pune premieri și îi dă jos când aceștia nu îl mai "ascultă" (ex. Filat) In timp, Plahotniuc a reușit sa controleze cam tot spațiul public și o parte din instituțiile de stat. Intre altele, controlează media, DNA-ul, și CCR-ul din Basarabia. Plahotniuc e