Treceți la conținutul principal

Ghita-TV si manipularea mafiei basisto-psdiste


Daca in perioada de glorie a televiziunii "din garsoniera" lui Dan Diaconescu, adica OTV, gandeam ca mai jos de atat nu se poate, Romania-TV ne face sa exclamam: BA SE POATE!!!

N-am sa inteleg niciodata de unde vine tupeul nemasurat al celor de la Romania -TV, a.k.a Ghita-TV cu Basescu pe post de "guest-star" cvasi-permanent. Banuiesc ca vine dintr-un amestec de tupeu si disperare a patronului precum si a lungului sir de invitati penali care se perinda prin studiourile acestei "televiziuni".

Din aceasta perspectiva, nu este de mirare ca atacul la justitie a devenit eternul laitmotiv al emisiunilor de la Ghita-TV. Asta cand nu prezinta stiri de can-can cu vrajitoare, starlete si diversi "guru " specializati in predictii apocaliptice pe baza de tarot, astrologie si alte pseudo-stiinte. Oh, era sa uit de emisiunile de weekend pentru speriat pensionari.

Vinovatii "de serviciu" sunt, evident, Iohannis si Kovesi si nu ar trebui sa ne mire de vreme ce Kovesi incurca vietile mafiotilor abonati la robinetele de bani ale statului si la fotoliile puterii si Iohannis, dupa ce ca e atat de "slab" incat sa nu se bage mai are si "tupeul" de a nu invita penali sa asiste la sarbatoarile de ziua nationala.

Aseara, la Ghita-TV, mare BREAKING NEWS mare, cu EXCLUSIVITATE cu tot: poze "incriminatoare" ale Codrutei Kovesi impreuna cu principalul sau critic Darren White.
Pana aici e ok dar, problema este ca "exclusivitatea" era servita televiziunii PSD-iste de un basist loial, candidat PMP si auto-denuntat agent sub acoperire (si asta este, de fapt, o minciuna) - Robert Turcescu. Si nu e singura problema. Pe pagina sa de Facebook Turcescu recunoaste ca pozele i-au fost furnizate  de numitul White si ca au fost facute langa Sibiu, DUPA O CONFERINTA!!!!! Adica, mai pe romaneste, cei doi - Kovesi si White - erau la o actiune OFICIALA si nu au fost "surprinsi" intr-o iesire la munte cu prietenii. Toata luimea stie ca, mai ales la conferintele cu invitati straini, pe langa partea "formala" se organizeaza si o componenta informala care faciliteaza relationarea interpersonala intre oficiali si, mai ales, face reclama tarii gazda.

Asa ca, mai baieti si fetite si invitatii aferenti le la Ghita-TV, mintiti si voi mai cu perdea sau mai inteligent ca ne simtim ofensati cand ne minciunile voastre sunt atat de evidente!!!

Si, fiindca a venit vorba de misteriosul si controversatul Darren White, sa ne reamintim cine este acest personaj si, cu aceasta ocazie, sa mai demontam inca o minciuna a hitistilor. NU, Darren White NU a fost Seful Serviciului Secret American asa cul lasa sa se inteleaga basisto-psdistii!!! A fost, cel mult Sef de Birou la Ambasada SUA in Romania.

Mai mult,  White Darren Terrell, care s-a remarcat la inceputul acestui an prin iesiri pe tema coruptiei din Romania dar si prin critici la adresa procurorilor DNA, figureaza ca asociat alaturi de Adrian Sarbu -  in firma American Security Consultants SRL Procurorii DIICOT au dispus masura sechestrului asigurator, inca din mai 2015, pe actiunile detinute de Adrian Sarbu in aceasta companie.

Dintr-o "cioncidenta surprinzatoare" atacurile numitului White la adresa DNA concid cu momentul trimiterii in judecata a lui Adrian Sarbu pentru fapte de evaziune fiscală, instigare la evaziune fiscală, instigare la delapidare și spălare de bani, prejudiciul ridicându-se la 61.588.159 lei (aproximativ 14 milioane de euro).

Potrivit informatiilor publicate de HotNews.ro, Darren White nu si-ar fi incheiat mandatul, ci ar fi fost concediat. De remarcat faptul ca Darren White pleaca de la Ambasada SUA in februarie 2014, la numai doua luni DUPA infiinarea companiei in parteneriat cu Adrian Sarbu.

Tot conform HotNews, "misteriosul" White isi deschide un blog dar domeniul blogului lui Darren figureaza ca inregistrat de o anume Roxana Grigoruta a carei adresa de mail folosita pentru deschiderea acestui blog este inregistrata pe domeniul alerria.ro, adica una din firmele lui Adrian Sarbu. De altfel, numele Roxanei Grigoruta apare si in dosarul Mediafax. Roxana Grigoruta si Sorin Dinu, cu functii de conducere in SC Mediafax Group SA, au fost arestati preventiv in decembrie 2014 sub acuzatia de evaziune fiscala si spalare de bani.

Alta coincidenta interesanta este faptul ca atacurile initiale la adresa justitiei romane ale lui White au fost facute cu intr-un interviu "acordat" exact lui Robert Turcescu , adica exact acelasi furnizor de "exclusivitati" pentru Ghita -TV.

Cred ca nu este de mirare ca extrase din interviu au fost preluate si comentate si de alti "televizionisti" anti-justitiei, mai exact de Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Evident ca subiectul a fost preluat si de Mircea Badea care-si exprima, la acea vreme, speranta ca "americanii si-au luat mana de pe binom".

Noi ne exprimam speranta ca justitia si DNA nu se vor opri si nu se vor impiedica de nimic si ca vor continua sa ancheteze si sa condamne pe absolut oricine se face vinovat de fapte penale indiferent de partid si indiferent de fotoliile ocupate in prezent sau in trecut.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Interesul SUA este sa ramana in Acordul de la Paris

"Iar am avut dreptate" Comunitatea internationala incearca, pana in ultima clipa sa-l convinga pe Trump ca interesele americane sunt cel mai bine servite daca SUA ramane parte a Acordului de Mediu de la Paris Dupa ce Merkel s-a intalnit cu liderul indian care a declarat ca ramane atasat Acordului de la Paris si ca UE este noul lider mondial si dupa ce Donald Tusk a avut un summit cu chinezii care au declarat acelasi lucru, prededintele Comisiei Europene face un ultim apel catre Donald Trump. Juncker tocmai a declarat: "Sunt un suporter al transatlantismului, dar, daca in orele sau zilele urmatoare, presedintele american declara ca se va retrage din acordul de mediu, este de datoria Europei sa spuna ca 'nu merge asa'! NU este vorba doar de viitorul europenilor, inainte de toate, este vorba de viitorul oamenilor de pretutindeni. 83 de tari risca sa dispara de pe harta din cauza ridicarii nivelului apelor daca nu incepem sa ne ocupam de problema ACUM si sa in

Bucuresteni, sa va traiasca viceprimarul!!!

Nu.. nu a dat damblaua in mine si nici n-am luat virusi de pe net. Acesta este un instantaneu cu viitorul vice-primar al capitalei.. Da.. ati citit bine.. viceprimalul Bucurestiului, capitala Romaniei, Europa, Terra anul de gratie 2016!!! Propunerea apartine, evident, lui TARICEANU. Domnul din imagine este finul sau si Calin Popescu Tariceanu negociaza intens pentru a-i asigura un post de viceprimar.  Domnul suprins in posturi atat de inocente in aceasta imagine se numeste Tudy Ionescu.  Ce-l recomanda pentru a conduce destinele capitalei alaturi de celebra, nemaipomenita, educata, detinatarea a milioane de doctorate si mult-experimentata in administratie publica - doamna Gabriela Firea? Vaii see poateeeee???? Cum nu-l stiti pe Tudy???? Incultilor!!!!  Domnul  e celebru si cu un CV de-a dreptul impresionant, a fost amantul Oanei Zavoranu pe cand aceasta era casatorita cu Pepe. Dealtfel imaginea dragalasa de mai sus este parte dintr-un filmulet trimis de vi

REPUBLICA MOLDOVA - o durere de cap de care nu aveam nevoie

E haos peste Prut dar nu e neapărat surprinzător Scurta Istorie si personaje principale: - PLAHOTNIUC este un oligarh dubios cu multiple cetățenii (inclusiv romana si rusa) pe nume diferite (actele românești sunt pe numele Vlad Ulinici). NU are numai multiple cetățenii are și multiple legături dubioase cu Rusia și cu o mulțime de actuali și foști dictatori din fostul spațiu sovietic. Pare o creație a Moscovei scăpata de sub control sau o diva care-și negociază dur alocația de la "sugar-daddy". In Romania, Plahotniuc este legat de PETROM (Dinu Patriciu) și de PSD care îl susține și pe care îl susține (posibil sa aibă și alte legături dar nu le-am găsit) In Moldova, Plahotniuc (cam ca Dragnea în Romania) pune premieri și îi dă jos când aceștia nu îl mai "ascultă" (ex. Filat) In timp, Plahotniuc a reușit sa controleze cam tot spațiul public și o parte din instituțiile de stat. Intre altele, controlează media, DNA-ul, și CCR-ul din Basarabia. Plahotniuc e