Treceți la conținutul principal

VOLUNTARII LIBERALI - cosmarul aliantei penalilor PSD, ALDE, PMP & Co.




Daca nu stiati, aflati acum ca in onlineul romanesc exista un grup de admini voluntari cu vederi profund liberale si care, din cate se vede, incurca serios planurile si interesele clicii penalilor din peisajul politic romanesc. 

Deranjam atat de tare incat am ajuns sa fim insultati la Romania -TV. Cand Ghita-TV ajunge sa spuna minciuni despre tine, sa insinueze ca ai fi platit si altele asemenea, este de bine, de foarte bine si, mai ales este un titlu de glorie de care  TREBUIE sa fii mandru. 

Felicitari, prieteni, inseamna ca facem ce trebuie si suntem pe cale sa ne atingem scopul, anume, schimbarea modului in care se face politica in Romania!!! Daca penalii s-au speriat si nu mai au loc de noi, inseamna ca suntem mai aproape chiar decat ne imaginam.

Cine suntem noi, cei din LIBADMIN? 
Suntem un grup de oameni normali, mai ales la cap, care am simtit nevoia de a face ceva pentru a reaseza bazele politicii romanesti pe criterii si valori moderne, intai pe principii si doctrine si apoi pe persoane, pe lideri mesianici care sa ne salveze.

 Pe scurt am combiunat principiul liberal "prin noi insine" cu indemnul lui Kennedy "nu te intreba ce face tara pentru tine, intreaba-te ce faci tu pentru ea" si le-am pus in practica. Fiecare cu ce a avut si cum a putut si mai ales cu multa munca, imaginatie si colaborare. 

Suntem un grup de voluntari profund devotati liberalismului si Romaniei, care credem in ceea ce facem si credem ca schimbarea incepe cu noi insine. Nu e neaparata nevoie sa fii tanar ca sa incepi schimbarea cu tine insuti, noi cei din LIBADMIN nu suntem tocmai niste "tinerei", suntem niste oameni "ceva mai maturi" fiecare cu viata lui, cu munca si afacerile lui dar care am inteles ca daca vrem o Romanie mai buna, o Romanie normala pentru copiii si nepotii nostri e cazul sa ne apucam s-o construim noi insine.

Grupul nostru functioneaza strict pe baza de voluntariat. Nimeni nu ne-a impus niciodata sa facem sau sa nu facem ceva. 

Poate nu v-ati fi imaginat ca e posibil ca in Romania sa existe o echipa care sa functioneze "ceas" fara sa aiba un sef sau o ierarhie. Ei bine exista, LIBADMIN NU ARE SEF, ARE DOAR COLEGI!!! 

Noi, insa, va asiguram ca nu ne-am imaginat niciodata ca munca noastra "de furnici" va ajunge sa aiba recunoastere nationala si ca vom merita vreodata onoarea de a fi insultati de Romania-TV.

E drept ca, un ultima vreme, am observat o schimbare intre cei care sunt activi pe grupurile noastre de Facebook. Am observat ca si alti membri au inceput sa promoveze aceleasi principii pe care noi le sustinem si care ne sunt dragi, anume - dialogul civilizat, dezbaterile de idei, toleranta, o minte deschisa, informarea de la sursa, refuzul dezinformarii, al bigotismului sau al supunerii oarbe, libertatea de exprimare CIVILIZATA si respectul pentru norme si ceilalti.

Dar, marturisesc, eu una, cel putin, nu mi-am imaginat ca impactul muncii noastre este atat de profund incat sa zdruncine in mod serios constructiile cercurilor de interese transpartinice incat sa meritam sa se declanseze campanii de denigrare la adresa noastra.

Da, suntem liberali. Liberali in spirit, gandire, liberali in abordari, liberali in actiunile noastre, liberali in carierele noastre.
Da, sustinem PNL pentru ca este partidul cu doctrina cea mai apropiata de modul nostru de gandire, de felul nostru de a vedea lumea si pentru ca de-a lungul a 140 de ani de istorie PNL a dovedit dincolo de orice dubiu capacitatea sa de modernizare si de adaptare la cerintele vremurilor DE AZI, NU DE IERI, fara a trada valorile fundamentale pe care a fost fondat de Bratieni.

Da, suntem liberali si sustinem PNL si suntem mandri de asta!!!!

Nu suntem perfecti, nimeni nu este perfect, dar suntem perfectibili si capabili de a deveni mai buni. Asta e forta noastra, permanenta dorinta de a deveni mai buni si valorile pentru care militam.
Cand lupti pentru o cauza dreapta, pentru ce este corect si crezi in ceea ce faci esti invincibil

Noi suntem admini liberali, suntem mandri de asta si asteptam si pe altii sa ni se alature pentru ca, impreuna, sa construim o Romanie de care sa fim cu totii mandri!!!  


Comentarii

  1. Credeam ca la virsta mea nu mi se mai poate intimpla nimic care sa ma scoata din rutina zilnica .Dar ,uite ca atunci cind ma asteptam mai putin cararile virtuale ale vietii ,m-au purtat in mijlocul unor oameni deosebiti .Ei bine ,acesti oameni ,au reusit mai mult decit ma asteptam sa ma faca sa inteleg ca intotdeauna ,ca sa cistigi ceva ,trebuie sa lupti .In felul tau ,dar cu niste arme comune !Arme pe care am invatat unul de la altul sa le folosim !Am invatat de asemenea ca respectul ti-l cistigi in primul rind respectindu-i pe ceilalti .Eu personal ,mi-am impus ca prin felul meu de a comunica cu ceilalti ,chiar si atunci cind discutiile sunt in contradictoriu ,sa constitui un exemplu de buna crestere ,de educatie ,exact ceea ce de fapt se vrea si liberalismul din tara noastra .PNL are radacini adinci ,este singurul partid cu identitate ,cu o istorie bogata in spate si de aceea ,noi ,cei care ne luptam sa-i aparam asa cum stim noi invatamintele ,nu trebuie sa iesim din coordonatele bunului simt si a fairplay-ului .Nu pot sa nu ma bucur ca "am fost remarcati ",chiar daca primele "aprecieri "au venit din partea unor adversari care nu se ridica nicidecum la standardele pe care le visam noi !de multe ori lupta devine interesanta cind ai adversari pe masura ,dar in ceea ce priveste Romania tv ,dati-mi voie sa nu imi exprim niciun punct de vedere !Totusi ,faptul ca au aflat despre noi ,e de bine !Romania tv ,sosim !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine spus , D-na Silvia, gîndim la fel , Doamne ajută !

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Interesul SUA este sa ramana in Acordul de la Paris

"Iar am avut dreptate" Comunitatea internationala incearca, pana in ultima clipa sa-l convinga pe Trump ca interesele americane sunt cel mai bine servite daca SUA ramane parte a Acordului de Mediu de la Paris Dupa ce Merkel s-a intalnit cu liderul indian care a declarat ca ramane atasat Acordului de la Paris si ca UE este noul lider mondial si dupa ce Donald Tusk a avut un summit cu chinezii care au declarat acelasi lucru, prededintele Comisiei Europene face un ultim apel catre Donald Trump. Juncker tocmai a declarat: "Sunt un suporter al transatlantismului, dar, daca in orele sau zilele urmatoare, presedintele american declara ca se va retrage din acordul de mediu, este de datoria Europei sa spuna ca 'nu merge asa'! NU este vorba doar de viitorul europenilor, inainte de toate, este vorba de viitorul oamenilor de pretutindeni. 83 de tari risca sa dispara de pe harta din cauza ridicarii nivelului apelor daca nu incepem sa ne ocupam de problema ACUM si sa in

Bucuresteni, sa va traiasca viceprimarul!!!

Nu.. nu a dat damblaua in mine si nici n-am luat virusi de pe net. Acesta este un instantaneu cu viitorul vice-primar al capitalei.. Da.. ati citit bine.. viceprimalul Bucurestiului, capitala Romaniei, Europa, Terra anul de gratie 2016!!! Propunerea apartine, evident, lui TARICEANU. Domnul din imagine este finul sau si Calin Popescu Tariceanu negociaza intens pentru a-i asigura un post de viceprimar.  Domnul suprins in posturi atat de inocente in aceasta imagine se numeste Tudy Ionescu.  Ce-l recomanda pentru a conduce destinele capitalei alaturi de celebra, nemaipomenita, educata, detinatarea a milioane de doctorate si mult-experimentata in administratie publica - doamna Gabriela Firea? Vaii see poateeeee???? Cum nu-l stiti pe Tudy???? Incultilor!!!!  Domnul  e celebru si cu un CV de-a dreptul impresionant, a fost amantul Oanei Zavoranu pe cand aceasta era casatorita cu Pepe. Dealtfel imaginea dragalasa de mai sus este parte dintr-un filmulet trimis de vi

REPUBLICA MOLDOVA - o durere de cap de care nu aveam nevoie

E haos peste Prut dar nu e neapărat surprinzător Scurta Istorie si personaje principale: - PLAHOTNIUC este un oligarh dubios cu multiple cetățenii (inclusiv romana si rusa) pe nume diferite (actele românești sunt pe numele Vlad Ulinici). NU are numai multiple cetățenii are și multiple legături dubioase cu Rusia și cu o mulțime de actuali și foști dictatori din fostul spațiu sovietic. Pare o creație a Moscovei scăpata de sub control sau o diva care-și negociază dur alocația de la "sugar-daddy". In Romania, Plahotniuc este legat de PETROM (Dinu Patriciu) și de PSD care îl susține și pe care îl susține (posibil sa aibă și alte legături dar nu le-am găsit) In Moldova, Plahotniuc (cam ca Dragnea în Romania) pune premieri și îi dă jos când aceștia nu îl mai "ascultă" (ex. Filat) In timp, Plahotniuc a reușit sa controleze cam tot spațiul public și o parte din instituțiile de stat. Intre altele, controlează media, DNA-ul, și CCR-ul din Basarabia. Plahotniuc e